Wie is Man Company

Met meer dan 16 jaar ervaring binnen het onroerend goed waarbij diverse functies zijn vervuld en na vele jaren in de keuken van diverse beheerders, makelaarskantoren en woningcorporaties te hebben gekeken ben ik in 2016 mijn eigen V.v.E. beheerkantoor gestart.

Mijn zienswijze is open duidelijke communicatie, binnen 24 uur antwoordt op uw e-mailbericht, ruime telefonisch bereikbaarheid voor allerhande zaken, waarbij u direct degene aan de lijn heeft die bekend is met uw V.v.E. en die uw vraag beantwoord of actie direct onderneemt.

Transparantie (web-portaal aanwezig waar diverse stukken en documenten online 24/7 te vinden zijn) en proactief beheren samen met het bestuur en de V.v.E., samen zorgen voor een gezonde en actieve V.v.E.

Dit doe ik samen met een klein team van enthousiaste collega’s, die dezelfde ideeën en dezelfde gedrevenheid hebben.

Wij staan voor het ontzorgen van de leden.

Naast het beheren van uw V.v.E. is het ook mogelijk het beheer van uw verhuurde appartementsrecht bij ons onder te brengen, dit zorgt voor één aanspreekpunt voor alle bewoners, uitleg aan huurders inzake regels binnen de V.v.E. (aan de hand van de splitsingsakte en eventueel aanwezige huishoudelijk reglement). Daarnaast dragen wij dan ook zorg voor de afrekening service- en stookkosten.

Meer informatie?

Meer informatie? Bel of e-mail ons, wij maken graag een afspraak om onze dienstverlening toe te lichten in een persoonlijk gesprek, uiteraard vrijblijvend.


Share This